skrapsår, brasor och spy.

Min dag:

09:00 - Kommer hem.
09:02 - Spyr. (Öl som fortfarande har kolsyra kvar, om någon undrade)
09:06 - Ger mig själv tio minuter att hämta andan innan jag ska till jobbet.
09:25 - Ligger fortfarande på toagolvet, nyspydd och luktandes gammal brasa.
09:30 - Ska byta tights och upptäcker blodiga skrapsår på mina knän.
09:32 - Kommer ihåg vart skrapsåren kommer ifrån.
09:35 - Klunkar en liter apelsinjuice.
09:40 - Mår illa i hissen.
09:42 - Ångrar apelsinjuicen.
09:45 - Spyr upp apelsinjuicen utanför porten.
09:46 - Springer så ingen granne ska se mig.
10:00 - Nere på hållplatsen, skakig, solrädd och skamsen.
10:35 - Frölunda torg.
10:40 - Går förbi da mario, känner mig helt plötslig inte så vidrig längre.
10:41 - A-lagare frågar "vart ska den vackra damen?"
10:42 - Yngre A-lagare (dvs. jag) säger, "till jobbet!" 
10:43 - Känner mig nöjd med mig själv.
10:45 - Öppnar butiken.
10:50 - Spyr en sista gång.
16:30 - Har jobbat klart.
17:15 - Hemma.
17:30 - Pizzerian. Bolognesa med feferonis och extra sås. 
17:31 - Killen som jag frågade om han är modell jobbar, han säger "Du gillar pizza va."
17:32 - Jag ler och försöker komma på ett effektivt sätt ett sjunka genom jorden.
17:45 - Hemma.
17:50 - Bestämmer mig för att äta pizzan sådär dubbelvikt som jag ser att många gör.
17:56 - Gillar det inte.
17:57 - Tycker att det där med dubbelvikt pizza förstör hela nöjet.
18:00 - Dricker fanta.
18:05 - Sover
19:10 - Bloggar.
19:11 - Luktar fortfarande gammal brasa.

Sen blir det förmodligen precis samma rutin imorgon för jag ska se high hats och vi vet ju alla vad som händer när borås är i stan. Skit. Hej!



Kommentarer
Postat av: Anonym

du och pizza-killen. Det är så vackert. Som en roman.

2009-05-10 @ 16:13:10
Postat av: joppe

2 år senare.... Jag skrattade så jag nästan dog. Sitter helt själv dessutom. Inte ofta jag skrattar då.

2011-09-09 @ 17:19:15
URL: http://taftebang.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0