Häng i flatås.

Efter en härlig dag i hovås med pastasallad och äppeljuice drog vi hem till familjen Sahlsten/Fransson och käkade lite färskpotatis och drack norrlandsguld.
Nu är jag skållad, bränd och helt enkelt stekt.
Men det fick det väl vara värt!


anna+walter
Stolt mor!

fina walter
Nej, ni har inte sett en finare unge.. 

Hovås

anna
Mossan: "think locally - fuck globally"

walter
Han är så nöjd och god!

david
Här en till nöjd!

1000kr för ett glas vatten, tack!

Så här kommer en liten berättelse som mina vänner kommer höra om ett bra tag framöver..
Jag har en MacBook som inte vart annat än problem från dag ett, köp aldrig första upplagan av något.
Den läxan har jag lärt mig den svåra vägen. Först var det fläkten, sen var det tangentbordet, 
därefter var det ett glapp och sen fläkten igen. Fantastiska dator, tur att jag tycker att det finns en viss charm i hatkärlek. Iallafall, Laddaren som hör till sitter bara fast med en liten magnet i datorn, så naturligtvis åker den ur hela tiden. Bara det är jobbigt, speciellt eftersom min säng är så högt upp och jag måste klättra ner varje gång sen åker ur och ramlar ner på golvet. Idag var inte de minsta olik andra dagar och sladden åkte ur på morgonen, så jag fläker upp min tunga kropp och klätar ner från sängen för att se att sladden landat i ett glas vatten som stått nedanför min säng sedan bakissöndagen. I glaset ser jag hur det blixtrat och fräser och jag grips lite av panik, man har ju hört att elektricitet och vatten inte är en jätte bra kombination. Så jag stänger av strömmen i lägenheten stätter på mig vantar och sliter ur laddaren ur vägguttaget, då slutar det ryka och jag börjar känna mig lugn,
Självklart antar jag att sladden inte längre kommen fungera men det fanns ändå en gnutta hopp om att den var okej, jag har ju tappat mobiler i badkaret utan att dom slutat fungera så varför inte.. 
När jag tog upp sladden såg den ut såhär...

mac

Det såg inte ljus ut för min sladd, men ja har pajjat en sån här innan och hade för mig att en ny kostade runt 500kr, det är mycket pengar i sig, men det är överkomligt. Så jag tar med mig min vän Mina till MacForum för att få reda på att skitsladden kostar 900kr. 900KRONOR!!
Jag stod med gapande mun och köpte MOTVILLIGT sladden, jag var ju faktiskt tvungen men jag tänkte och sa till killen på macforum att jag tom. hellre går till tandläkaren än att betala 1000spänn för en sladd!!
Efter det var det bara att supa. Ingenting annat hade funkat.
Nu kommer det vara någon smart jäkel som påpekar att sladden bara kostade 900kr men man avrundar alltid uppåt, den där sista hundralappen är ingenting när man lagt NIOHUNDRAKRONOR på en sladd. 100kr är typ en läsk och ett paket cigg, dvs. ingenitng.

Tack för mig!

Publik.

107012-21107012-20107012-19publik

Ännu en fantastisk dag tillsammans med mina vänner...

Hos familjen..

david
Eftersom david la upp en bild på mig i sin blogg så tänker jag härmas.

Idag har jag träffat världens goaste kille, han heter Walter.
Jag har även ätit färskpotatis med gräddfil och gräslök.
Och givetvis umgåtts med finaste Anna.

du ska inte tro det blir sommar..

sommar
..ifall inte nån sätter fart

muffin.

ida
Kära dagbok...

hide & seek

107012-13

Ibland vill man bara gömma sig.

RSS 2.0