klänning

Så var det snart dags för nyår.
Jag gillar inte nyår, no surprise there..
Vad gillar jag nu för tiden? Midsommar... ehm..
ja det var nog det, jag gillar midsommar.
Nyår är iofs värst, nyår tar fram det bästa och värsta i människor, och man skulle kunna tro att det är bra, för då väger det bra upp allt som är skit. Men icke, tydligen är bäst och värst en JÄTTE dålig kombination!
Ska försöka att inte bli inblandad i något slagsmål och göra allt i min makt för att inte gråta en enda tår iaf.
Det skulle vara ett framsteg.

Ska försöka se på nyår som vilken lördag som helst, eller en där människor är lite finare klädda iaf.
Påtal om finkläder, hur fixar man nyårs outfit utan pengar? Jo, den är jobbig.
Tror ja lägger pengarna på nya skor, svälter mig själv fram till nyår och klär mig i kökshanddukar..
Äh vafan, även om ja inte äter ens en bit mat till nyår så kommer jag får köpa ett 10pack handukar för att täcka min ända. Kanske köper ja lite svart trikå och slänger ihop nåt själv. Vi får se..

Här har vi en klänning från topshop som jag hade velat ha,
den hade förmodligen suttit förjävligt men i tanken är god.
klänning

JUL IGEN.

Det som är bortglömt är inte alltid det som är oviktigt.
Ibland glömmer jag bort de viktigaste sakerna.
Jag hade glömt, men nu kommer jag ihåg och det gör mig ledsen.
Nu behöver jag det. Innerligt.

stå still


Ni som faktiskt läser min blogg vet ju att jag bara skriver när någonting gjort mig upprörd..
Idag vänder jag all min ilska åt dessa levande statyer..
Varför finns ni? Varför försöker ni få pengar för att ni kan stå still?
Tror ni att folk verkligen inte förstår att ni är levande människor?
Jga kan erkänna att när jag gick på Las ramblas i barcelona förra vintern var jag lite osäker på några av de jäklarna av det enkla skäl att det finns många riktiga statyer i krokarna..
Men varför vill man stå en hel dag och låtsas vara en staty?
Jag förstår inte. Idag blev jag uppriktigt arg när jag fladdrade runt i nordstan, varför ställer man sig där?
Det kan ju inte finnas någon som tror att det är en riktig staty då? Eller ju juste, klart någon smäller upp en riktig staty i mitten av nordstan och lägger fram en liten kopp så människor kan skänka några slantar, till en staty!
Troligt.. Det som gjorde mig arg var inte ens själva människan som låtsas vara en staty, även om det är korkat, utan jag blev irriterad över att massa människor samlats i en halvcirkel mitt i nordstan för att titta på en människa som står still.. VARFÖR!??! Verkar det rimligt att skänka pengar till en människa som kan stå väldigt still ett tag?
Nejnejnej, vad är det för fel på er.. Det stackars tiggarna som satt på gatorna hela vintern springer ni förbi för att det verkar jobbigt att inse att deras liv är skit, men en gulmålad idiot i mitten av nordstan vill ni mer än gärna titta på och kanske tom. givmilda som ni är, skänka en matchande guldpeng till. Jävla människor.
Jag ska inte säga att jag gav många slantar till tiggarna heller, men jag ger fan hellre dom mina småmynt än guldpuckot som är duktig på att stå still. Sen när blev det en talang?!
Jag kanske fick en guldstjärna, om ens det, om jag kunde sitta still en hel lektion i andra klass, men det är grejen, jag gick i tvåan! Vuxna människor som vill ha pengar för att stå still..
Dumheter! Jag säger som kirsti, "DET ÄR ORIMLIGT!!!!"
Nu blev jag helt utmattad av att släppa loss min frustration att jag måste ta en redbull.
hej!

stå still

Musiknostalgi.

Det finns så mycket bra musik så det är inte klokt.
vaknade upp lagom till Mtv Fuzz idag, alla som läst min blogg vet ju unifär vad jag tycker om fuzz men idag började det bra med Queen - Bohemian Rhapsody. Ett av världens under, en låt som tar fram alla känslor som finns i en.
Fantastiskt. Jag var glad och blippade på Tvn medan det var intervju, när jag kom tillbaka var det slayer för hela slanten.. Då gav jag upp.. Men Queen fick mig att tänka på en sak, det finns en väldans massa låtar som man alltid kommer älska av nostalgiska skäl, eller sentementala.. 
Bohemian rhapsody är en sån låt, queen för mig kopplar jag endast till min pappa.
Det spelar ingen roll i vilka sammahang jag hör den så är det alltid en pappa låt..

Likaså som att Rage against the machine - "killing in the name of" får mig att tänka på mai, vi brukade sitta i hennes rum efter skolan och lyssna på den låten om och om och om och om igen på väldigt hög volym, kan inte ens komma ihåg att vi pratade med varandra mer än när vi sjöng med. haha. Väldigt tolerant mamma har hon :)

Eller Leann rimes - can't fight the moonlight, åh elin, iskalla nätter och bräcke festerna, diskussioner om hurvida tår verkligen blir svarta när man fryser för mycket, smaksatt öl (persika eller krusbär) alkoholhalt 3,5, tonårsrum och väldigt mycket skratt. var det vintern 2000 eller 2001? det spelar ingen roll..

 Erykah badu - love of my life, teresa, även denna gång tonårsrum, rökelser, fiskarbyxor, nätlinne, järntorget, 3,5or och vodka, Kultjägarna och camel light. 

Misfits - "dust to dust" och "saturday night" Emils lägenhet, nordosten. kläderna luktade askfat för vi gick aldrig därifrån, kamekaze drinkar, kir och kortspel (det är okej att fuska om ingen ser) Alla känslor var förstärkta i den lägenheten, va man glad var man hysteriskt glad, var man ledsen satt man på toaletten och bölade, var man arg stormade man ut ur lägenheten och fick skit för att man "smällde i dörren" Hallen var alltid full i vans och converse, + emils cowboyboots. DAD - sleeping my day away, lucky strike, prata norska på fyllan, nudie jeans, matilda malin zara, taftebang. total lycka och misär allt i ett..

Captain murphy - I belong the girls. ETA's house, haha. gamla masthugget. förfesterna som blev fest och efterfest. "Living on a prayer", "rock n roll allnight" och blockparty. Dans på köksbordet, annica hängandes ut genom fönstret skrikande "Im wasted again" corona & budweiser, pisang ambon med mjölk (inte för min del dock) Guldfiskar med festliga namn, total lycka och misär igen... Det va tider..

Sting - "fields of gold" en låt jag inte haft någon relation till alls innan september 2006 då den sjöngs på marikas begravning. Nu kan jag aldrig koppla den till något annat än sorg.

Listan skulle kunna bli hur lång som helst, men alla låtar har inte en sån där känsla..
Vissa ger mig en så sentemental känsla att jag lever mig in i precis den stunden då jag verkligen hörde låten första gången, känner lukterna känner känslorna känner allt som om det hände igen i lite drygt tre minuter.
Märkligt.

Its just emotions taking me over, cought up in sorrow, lost in the words...Fredag.

Har precis tittat färdigt på Idol finalen..
Det var väl trevligt att marie från världens bästa omgång av bigbrother fick vinna något iaf..
I huset vad hom mest pinsam när hon sjöng, fast i Idol har hon vart grym..
Och det kändes som att hon passade bättre i Idol konceptet än Amanda..
Amanda är grym dock, synd bara att hon alltid verkar så nochalant. Hon är en typisk sån tjej som vill vara "den coola tjejen bland grabbarna" vet inte hur mycket ni förstår av det men lugna och fina jag ska förklara..
Det finns en viss typ av tjejer som strävar efter att alltid vara omtyckt bland killarna, inte på ett sätt där pojkarna vill att hon ska vara deras flickvän utan mer att dom ska tycka att hon är bättre än andra tjejer..
Oj, det där blev inte alls en bra förklaring. men men, Amanda verkar vara en sån tjej.
Jag stör mig lite på sånt, människor som hela tiden låtsas vara oberörda för att verka coola..
Men sen är också frågan, vad stör jag mig inte på?
Fast iofs, när amanda sjöng haleluja så trodde jag att jag skulle svimma, så bra var det!
Och när kirsti sa att hon var en blandning mellan pippi långstrump och marilyn monroe så nickade jag instämmande till tvn. DÅ vet man att man är insyltad för djupt i Idolvärlden, när man förstår och håller med om vad kirsti säger.

Att ägna ett helt inlägg åt Idol känns ju inte alls bra, men det får bli så idag.
För i rutan när marie's nära och kära dök upp såg jag Peter, vilken stjärna..
Kissar på golvet utan att minnas det, kissar på sina kläder och säger dagen efter "eh döh mina kläder är lite fuktiga"
Haha, och när han får höra vad han gjort svarar han med ett elegant "Har jag gjort det så måste jag ju ta livet av mig...... (lång paus) och döda alla vittnen.." Briljant! Men vad hade peter vart utan alex, det vet man inte..
Alex var ju den bästa bästa av alla som någonsin vart med i bigbrother.. han va en gubbe skulle man så fint kunna kalla det! Nu kom jag ifrån Idol och in på bigbrother 2002, var det bättre?
Ja, 2002 var den gamla goda tiden, då adam alsing fortfarande var programledare och deltagarna var roliga.
Jag saknar bigbrother.

big

christina.

Kommer ni ihåg när christina va whitetrash istället för britney?

chris

britney.

Kommer ni ihåg när britney var snygg?

brit

kräksjuka?

Tillbaka i verkligheten efter nästan tre hela dagar i helvetet..
Vinterkräksjukan är alltid lika uppskattat, denna vintern fick jag det iaf under jul..
Något att glädjas åt iallafall.. Det gör ont att blogga, så svag är jag nu.. 
försökte äta en macka igår, dålig idé.. Tänkte inte igenom det beslutet alls..
Vart kom egentligen den här sjukan ifrån? När man var liten fanns något som hette magsjuka, nu heter det vinterkräksjuka, eller är det olika saker? Jag hänger inte med..
Om jag inte missminner mig så är vinterkräksjukan även det fanni kallade internationellakräksjukan när vi gick i högstadiet.. Hon är briljant!

Jag hatar Montell show, vart kom han ifrån? förmodligen från samma ställe som vinterkräksjukan..
Det är säkert hans fel att jag fick kräksjuka.. Usch!
Han är lika jobbig som Ty i extreme home makeover.. gapiga, alltid tårögda och korkade..
Nu kom reklamen för tv3 20år, jag älskar när robert aschberg säger "ångest.." med tårar i ögonen av skratt..
Han är härlig.. 

Detta inlägget kan vara det tråkigaste i historien av alla inlägg.
men så kan det vara ibland.
hej!
RSS 2.0